Tim

Hoi mijn naam is Tim Buijs. Mijn hobby is voetballen bij MVV’58. Ik studeer nu aan de Cosmo academie in Den Bosch. Dat is een opleiding in entertainment, hospitalty. 

Mijn functie bij SFG is klanten te woord staan, informatie geven en klachten van klanten oplossen. Mijn werkdagen bij SFG zijn de Maandagavonden en de Vrijdagavonden. Ook zou u mij kunnen kennen van de Zondagen daar moet ik soms invallen om achter de bar te staan.

Op mijn opleiding leer hoe je gemakkelijk een gesprek kan starten met mensen. Je leert er voor al gastvrij te zijn en wat er ook gebeurd te blijven lachen en positief te blijven. Ik denk ook dat daar de meeste kracht van mij ligt.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder begeleiding van ee...

Lees meer Meer nieuws
Heup en knie programma

Heup en knie programma

Geplaatst op: 2019-02-04

Heeft u last van heup of knie klachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder beg...

Lees meer Meer nieuws