Tim

Hoi mijn naam is Tim Buijs. Mijn hobby is voetballen bij MVV’58. Ik studeer nu aan de Cosmo academie in Den Bosch. Dat is een opleiding in entertainment, hospitalty. 

Mijn functie bij SFG is klanten te woord staan, informatie geven en klachten van klanten oplossen. Mijn werkdagen bij SFG zijn de Maandagavonden en de Vrijdagavonden. Ook zou u mij kunnen kennen van de Zondagen daar moet ik soms invallen om achter de bar te staan.

Op mijn opleiding leer hoe je gemakkelijk een gesprek kan starten met mensen. Je leert er voor al gastvrij te zijn en wat er ook gebeurd te blijven lachen en positief te blijven. Ik denk ook dat daar de meeste kracht van mij ligt.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Back To Move Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af tekomen. Bij dit programma bent u onderbege...

Lees meer Meer nieuws
Afslankprogramma

Afslankprogramma

Geplaatst op: 2019-09-02

Nieuw bij Sport & Fitness Geldermalsen! Ons afslankprogramma is zeer geschikt om op een verantwoorde manier aan je gewicht en gezondheid te werken. Sport gedurende 5 weken doelgericht op gewichtsafname, het...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.