Bewegen en voeding

Bewegen en voeding

Word jij ook fitter en gezonder bij SFG?

Om het volhouden van een voedingsschema zo eenvoudig en leuk mogelijk te maken hebben wij gekozen voor de Vytal app. Dit is het meest complete voedingsplatform ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk (en lekker…)!

Een van onze coaches doet samen met jou een intake, om jouw weeg- en meetgegevens te verzamelen. Daarna is het mogelijk om jouw persoonlijke voorkeuren mee te geven. Hieruit maken wij een voedingsschema voor jou! Weet je wat het handige is? Je kunt de boodschappenlijst direct importeren naar de AH bezorg app! Waar wacht je op? Het is daarnaast eenvoudig aan te passen aan deelname van je gezin. Willen je partner en/of kinderen mee-eten, dan past de app de hoeveelheid boodschappen hierop aan. Makkelijker kunnen we het niet maken!
  • black-shape

Start met fitness bij sportschool Sport & Fitness Geldermalsen.

VYTAL app

Over de VYTAL App

In jouw schema kun je eenvoudig zelf lekkere recepten toevoegen, zonder dat je zelf hoeft na te denken over de calorieën. Je kunt ervoor kiezen om de Vytal app zelfstandig te gebruiken. We maken weeg- en meetafspraken met je, en doen samen een intake. Met deze gegevens stellen wij de Vytal app voor je in, en houden een vinger aan de pols d.m.v. regelmatige weegafspraken en het bijstellen van je schema. De BGN-gewichtsconsulent helpt je graag op weg met het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Zodat je straks zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Benieuwd wat onze BGN-gewichtsconsulent voor jou kan betekenen? Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Klik hier