Personal Training

Personal training

Personal training bij SFG

Ben je klaar voor écht resultaat waarmee je blijvend verandering gaat zien? Of je nu streeft naar gewichtsverlies, een strakker lichaam, spieropbouw of mentale veerkracht; SFG staat voor je klaar met professionele personal training. Bij ons krijg je een individueel afgestemd plan dat inspeelt op jouw unieke sportdoelen en levensfase. Kom langs voor een vrijblijvende kennismakingssessie en ontdek hoe een persoonlijk trainingsprogramma bij Sport & Fitness Geldermalsen je kan ondersteunen in jouw reis.
  • black-shape

Ervaar zelf de 'kracht' van personal training.

Met Personal Training

Meer resultaat

Met een Personal Trainer boek je gegarandeerd meer resultaat. Hij of zij helpt je bij het bereiken van je sportdoelen en is dé spreekwoordelijke stok achter de deur. Ook als het even niet lukt of het tegenzit. Je kunt 1-op-1 personal trainingssessies boeken bij SFG. Je kunt er ook voor kiezen om in een kleine groep van maximaal 4 personen te trainen (Small Group Training). Wij werken met vaste personal trainers die jou echt kennen en samen het traject aangaan. Zo weet je zeker dat jouw personal trainer op de hoogte is van de wensen die jij hebt.
De Personal Trainers

van Sport & Fitness Geldermalsen

Aan de slag met personal training betekent dat je gaat voor maximaal resultaat met behulp van professionele begeleiding. Maak hieronder alvast kennis met onze personal trainers.

Edwin

Personal Trainer

Noa

Personal Trainer

Dirk-Jan

Personal Trainer

Job

Personal Trainer

Tim

Personal Trainer