Bereik jouw doelstelling met Personal Training bij Sport & Fitness Geldermalsen

Voor ons ben je niet zomaar een klant erbij. Jij bent een uniek individu. Jouw lichaam is een uniek systeem. Misschien heb je meer fun nodig om jouw doelen te bereiken, of misschien juist harde discipline. Met Personal Training houden we daar rekening mee. Wij leren je kennen en stellen samen met jou een pad op om jouw doelen te bereiken.

Personal Training

Inmiddels is het algemeen bekend: een fit lichaam is onderdeel van een gezond en gelukkig leven. Onze Personal Trainers in Rotterdam helpen jou gezonder en gelukkiger te worden door te focussen op juiste training, voeding en lifestyle.

Effectiever Groeien

Onze Personal Trainers helpen jou om jouw doelen sneller en effectiever te bereiken. Zo pluk jij de vruchten van jarenlange kennis, ervaring en onderzoek van de trainer en de geleerde lessen van voorgaande cliënten. Daarnaast merken we dat Duo Personal Training zich perfect leent voor meer onderlinge uitdaging en gezelligheid, en het scheelt ook nog eens in de kosten.

Doelen Bereiken

Misschien wil je afvallen, of juist aankomen. Misschien wil je sterker worden, of misschien gewoon lekkerder in je vel zitten. Onze Personal Trainers maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak, zodat jij makkelijker en effectiever jouw doelen kunt bereiken.

Maar ook als je sterker wilt worden, gewicht wilt verliezen, je conditie wilt verbeteren of bijvoorbeeld wilt trainen voor een wedstrijd, kun je een personal trainer inschakelen.

Voordelen van een personal trainer
Personal training is een investering in jezelf. Door te trainen onder begeleiding, hoef je nooit een inefficiënte work-out te doen. Zo behaal je al snel resultaat en voel je je steeds fitter en gezonder. Bovendien houd je je motivatie langer vast, doordat je structureel gaat trainen en afspraken maakt met je trainer. En vergeet ook niet het persoonlijke aspect. Een trainer geeft je gericht advies en maakt trainingsschema’s die perfect aansluiten op jou en je doelstellingen.

Interesse? Vul hier het contactformulier in.

 

SFG Geldermalsen is de plek voor fitness, groepslessen, personal training, fysiotherapie, eGym en voedingsadvies. Bij SFG Geldermalsen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstaat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Wil jij strak en gespierder worden in 10 weken?

Wil jij strak en gespierder worden in 10 weken?

Geplaatst op: 2022-03-01

In 12 weken fitter; energieker en slanker; durf jij de uitdaging aan?

Lees meer Meer nieuws