Nieuwe maatregelen omtrent covid-19 beleid

Nog een paar dagen geduld, en dan mogen de sportscholen hun deuren weer openen voor binnen fitness. Ook SFG gaat vanaf woensdag 19 mei weer open.  Binnensporten is weer mogelijk met een maximaal aantal van 30 leden per tijdslot. Leden kunnen hun tijdslot reserveren via onze reserverings app.

Ook is het vanaf woensdag 19 mei weer toegestaan om groepslessen buiten in de tent te volgen met groepen van maximaal 20 personen. Ook hiervoor geldt dat leden moeten reserveren via de app.

Laten we hopen dat de verbeteringen in de Coronacijfers doorzet, zodat we verdere versoepelingen krijgen met ingang van 8 juni. Wellicht mogen we dan weer groepslessen binnen verzorgen.

 

Groeten,

Team SFG

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder begeleiding van ee...

Lees meer Meer nieuws
Heup en knie programma

Heup en knie programma

Geplaatst op: 2019-02-04

Heeft u last van heup of knie klachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder beg...

Lees meer Meer nieuws