Nieuwe maatregelen omtrent aangescherpt covid-19 beleid

Lieve Leden,
 
Twee weken geleden heb ik jullie, zoals ik toen dacht, de laatste nieuwsbrief over 2020 gestuurd. Dit was een positieve nieuwsbrief, maar nu twee weken later is alles anders.
 
Het coronavirus raast op dit moment over Nederland en Nederland krijgt het helaas niet onder controle. De regering heeft vandaag keihard ingegrepen. Voor ons houdt dit in dat wij tot en met 19 januari onze deuren voor het binnensporten moeten sluiten. Ondanks alle goede bedoelingen en maatregelen die wij als SFG en onze partners van NL Actief (middels het protocol verantwoord sporten) hebben genomen is er een algemene maatregel afgekondigd voor de gehele fitness branche. Dit is erg teleurstellend.
 
We weten niet hoe het jullie vergaat maar het voelt onrechtvaardig om gestraft te worden ondanks dat de branche alle opgelegde maatregelen volgt. Sinds 1 juli zetten we ons met man en macht in om sporters veilig en verantwoord te laten werken aan hun gezondheid.
 
Zoals het nu lijkt zal de sportschool gesloten zijn voor algemene binnen fitness.
Het is nog niet duidelijk wat de regels zullen zijn voor de pt-trainingen en over buiten sporten. Zoals het er nu voor staat lijkt buiten sporten mogelijk te blijven, maar de groepsgrootte is nog niet duidelijk. Hier zullen we u over informeren als er meer bekend is.
 
De sportschool blijft open voor de patiënten van Fysio Holland. Ook zal SFG binnenkort weer starten met de online groepslessen. De online groepslessen worden uitgezonden op ons YOUTUBE kanaal SFG preventie en zijn ook te volgen via de besloten facebookpagina’s.
 
Wij hopen dat jullie ons de komende tijd wederom positief zullen steunen. Het lijkt mij dan ook zeer fijn als jullie de komende periode af en toe positieve berichtjes op facebook willen zetten om zo het gehele team te ondersteunen in deze bijzondere tijd.
 
Ik weet uit ervaring van de eerste sluiting dat een aantal leden direct vragen hebben over hun abonnement en de compensatie hiervan. Ik heb besloten om net als bij de eerste lockdown alles te compenseren. De compensatie gaat in vanaf 15 december en duurt in ieder geval tot en met 19 januari. Na heropening zal deze maand worden gecompenseerd in geld en niet middels gratis diensten of programma’s. Hierover ontvangen jullie informatie als we weer open zijn.
 
SFG zal rond 4 januari 2021 de incasso draaien over de maand januari 2021.
Helaas zullen er een aantal leden zijn die de bank opdracht geven om hun incasso te storneren. Ik wil jullie vriendelijk vragen om dit niet te doen. Ook zullen er een aantal leden zijn die direct hun abonnement willen beëindigen, maar hiervoor blijven de algemene voorwaarden van kracht. Leden die hun abonnement opzeggen zullen niet worden gecompenseerd.
 
Voor nu rest me niets meer dan jullie en jullie dierbaren veel sterkte, geluk en gezondheid toe te wensen in deze lastige tijd en ik hoop oprecht dat jullie je allemaal aan de opgelegde regels gaan houden, zodat de sportscholen maar ook de horeca, evenementen en theaters en andere bedrijven weer zo snel mogelijk open mogen.
 
#stayhomestayfit
 
Jeroen Buijs

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Laatste update m.b.t. het Coronavirus

Laatste update m.b.t. het Coronavirus

Geplaatst op: 2020-05-01

Beste SFG Geldermalsen Leden,  Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen door het Coronavirus. Dit heeft invloed op het leven van iedereen. In deze tijden van het Coronavirus is er een ding...

Lees meer Meer nieuws
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder begeleiding van ee...

Lees meer Meer nieuws