Nieuw groepslesrooster bij Sport & Fitness Geldermalsen

Een nieuw seizoen, een nieuw geluid. Vanaf 1 april lanceert Preventiecentrum Sport en Fitness Geldermalsen een nieuw groepslesrooster. Een lesrooster dat met zorg is samengesteld en dat net als voorheen voortdurend geëvalueerd wordt. Met het oog op onze huidige doelgroep, nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in lesbehoefte, zijn er waar nodig enkele wijzigingen doorgevoerd. Zo introduceren we LXR, en gaan we BodyPump naast de ochtend en avond ook in de MIDDAG geven. Ook terug van weggeweest is BodySteps, deze les staat op de dinsdagavond. 

Wil je weten op welke dag(en) en tijd een van jouw favoriete groepslessen wordt gegeven? Ga dan nu naar ons nieuwe lesrooster en verken je mogelijkheden.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345-581000
Pasen 2019

Pasen 2019

Geplaatst op: 2018-03-27

1ste paasdag zijn we gesloten 2de paasdag zijn we open van 8.30 - 13.00 Kijk voor het programma en de tijdens op SFG nieuws.

Lees meer Meer nieuws
Heup en knie programma

Heup en knie programma

Geplaatst op: 2019-02-04

Heup & Knie Programma Heeft u last van heup  of knie klachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af tekomen. Bij d...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.