Remco

Ik ben Remco Berghuis geboren 1961.

Binnen SFG doe ik veel voorkomende werkzaamheden, zoals bardienst, sales, [rondleidingen geven en abonnementen verkopen.

Ook geef ik drie keer per week spinningles, loop ik in de fitnesszaal om mensen te begeleiden en uitleg te geven bij de milon circel.

Vanwege de veelzijdigheid van het werk en om jonge en oudere mensen te amuseren en te motiveren om te blijven bewegen heb ik het geweldig naar mijn binnen SFG.

Mijn hobby’s  zijn wielrennen [het liefst in de bergen in Frankrijk, zeevissen, voetballen kijken bij VV Tricht en AJAX uit eten gaan en uit gaan.

Daarnaast doe ik vrijwilligers werk in het Dorpshuis te Tricht en organiseer ik mede de jaarlijkse bazaar bij VV Tricht.

Mijn specialiteit is dat ik heel veel mensen bij hun voornaam ken en dat ik lekkere ballen gehakt kan maken.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Back To Move Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af tekomen. Bij dit programma bent u onderbege...

Lees meer Meer nieuws
Afslankprogramma

Afslankprogramma

Geplaatst op: 2019-09-02

Nieuw bij Sport & Fitness Geldermalsen! Ons afslankprogramma is zeer geschikt om op een verantwoorde manier aan je gewicht en gezondheid te werken. Sport gedurende 5 weken doelgericht op gewichtsafname, het...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.