Remco

Ik ben Remco Berghuis geboren 1961.

Binnen SFG doe ik veel voorkomende werkzaamheden, zoals bardienst, sales, rondleidingen geven en abonnementen verkopen.

Ook geef ik twee keer per week spinningles, loop ik in de fitnesszaal om mensen te begeleiden en uitleg te geven bij de milon circel.

Vanwege de veelzijdigheid van het werk en om jonge en oudere mensen te amuseren en te motiveren om te blijven bewegen heb ik het geweldig naar mijn binnen SFG.

Mijn hobby’s  zijn wielrennen het liefst in de bergen in Frankrijk, zeevissen, voetballen kijken bij VV Tricht en AJAX uit eten gaan en uit gaan.

Daarnaast doe ik vrijwilligers werk in het Dorpshuis te Tricht en organiseer ik mede de jaarlijkse bazaar bij VV Tricht en ben ik te vinden in het entree hokje bij VV Tricht.

Mijn specialiteit is dat ik heel veel mensen bij hun voornaam ken en dat ik lekkere ballen gehakt kan maken.

Ik hoop jullie snel te zien in de SFG Arena!!

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder begeleiding van ee...

Lees meer Meer nieuws
Heup en knie programma

Heup en knie programma

Geplaatst op: 2019-02-04

Heeft u last van heup of knie klachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder beg...

Lees meer Meer nieuws