Miriam

Hoi, Ik ben Miriam Roerbag

Mijn functie bij SFG is Groepslesinstructeur en gewichtsconsulente in samenwerking met Body Support!

Mijn specialiteiten zijn:  Pilates, Bodyshape en Power Yoga!

Mijn hobby’s zijn wandelen met mijn hond, ik ga graag naar musicals en ik hou van lezen, tijd doorbrengen met mijn gezin en dansen.

Ik vind plezier, passie  en veiligheid (werken aan en naar een goede techniek) erg belangrijk in mijn lessen (werk).  Alles wat je aandacht geeft groeit!

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Back To Move Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af tekomen. Bij dit programma bent u onderbege...

Lees meer Meer nieuws
Afslankprogramma

Afslankprogramma

Geplaatst op: 2019-09-02

Nieuw bij Sport & Fitness Geldermalsen! Ons afslankprogramma is zeer geschikt om op een verantwoorde manier aan je gewicht en gezondheid te werken. Sport gedurende 5 weken doelgericht op gewichtsafname, het...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.