Martine

Mijn naam is Martine Musch en ik kom uit Geldermalsen. Al jarenlang sport ik met veel plezier bij Sport & Fitness Geldermalsen.

Toen spinning geïntroduceerd werd bij ons op de sportschool, was ik meteen verkocht. Ik vind het enorm leuk om op muziek lekker los te gaan. Spinning is niet ingewikkeld omdat er maar een paar basis bewegingen zijn. Je fietst op de maat van de muziek, en de instructeur noemt ook een getal dat je op het display op je stuur ziet.

Al jarenlang zocht ik een manier om enthousiasme en energie op mensen over te brengen, en toen ben ik de opleiding tot spinning instructeur gaan volgen. Ik ben gek op muziek, en ik hoor overal spinning muziek in. Zelf heb ik een vrij brede muzieksmaak, en het leuke is dat wij de les zelf samen mogen stellen en dus ook zelf de muziek mogen bepalen.

Spinning is voor iedereen, en je doet mee op je eigen niveau. Je stelt de fiets in aan het begin van de les, waarbij gekeken wordt naar bijv. leeftijd, gewicht en hoe vaak je gemiddeld sport per week. Zelf vind ik het erg leuk om met elkaar actief bezig te zijn. Je motiveert elkaar ook weer.

Mijn lessen zijn op dinsdagavond, om de week op vrijdagavond en op zaterdagmorgen. Ik hoop je snel te zien!

Groeten, Martine

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstaat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000