Martine

Mijn naam is Martine Musch en ik woon in Geldermalsen. 

Ik ben spinning instructeur en ik geef les op vrijdagavond en op zaterdagmorgen. Ik val ook regelmatig in bij andere spinning lessen.

Ik ben een echte levensgenieter: ik kook graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik houd van gezelligheid met vrienden: uit eten gaan, spelletjes doen, of concerten bezoeken. 

Ik sport al jarenlang bij SFG en ik vind het een hele gezellige sportschool voor allerlei soorten sporters. Zelf doe ik graag mee aan de groepslessen zoals Kangoo en sinds een tijdje volg ik Personal Training sessies. 

Omdat ik graag energie en enthousiasme over breng op mensen en omdat ik dol ben op muziek, kan ik mij echt uitleven in de spinninglessen en daar geniet ik enorm van. 

Tot ziens bij SFG!

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Back To Move Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af tekomen. Bij dit programma bent u onderbege...

Lees meer Meer nieuws
Afslankprogramma

Afslankprogramma

Geplaatst op: 2019-09-02

Nieuw bij Sport & Fitness Geldermalsen! Ons afslankprogramma is zeer geschikt om op een verantwoorde manier aan je gewicht en gezondheid te werken. Sport gedurende 5 weken doelgericht op gewichtsafname, het...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.