Zumba!

Zumba!

Zumba is een ritmische en meeslepende workout op Latijns-Amerikaanse muziek. Naast het verbeteren van je conditie train je ook je buikspieren. Want alle bewegingen beginnen vanuit de buik. Join the party!

Hoe werkt het?
Tijdens de Zumbales worden dansen als Cumbia, Merengue, Salsa, Reggaeton, Mambo, Rumba, Flamenco en Calypso gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine onstaat die makkelijk te volgen is. De combinatie van dansstijlen zorgt ervoor dat vrijwel elke spier in je lichaam in beweging gezet wordt. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook veel caloreën mee! Na een paar weken voel je al verbetering aan je taille en dijbenen. Zumba is fun, gemakkelijk en effectief.

De Zumbales begint met een Warming Up om de spieren los te maken en blessures te voorkomen. Daarna volgen diverse muzieknummers met verschillende ritmes waarop een aantal passen worden voorgedaan die herhaald worden met een variatie. Snelle nummers worden afgewisseld met langzame nummers, en deze zogenaamde interval training zorgt voor een optimale verbranding van calorieën.

Voor wie is Zumba?
Zumba kent geen moeilijke pasjes of een ingewikkelde choreografie en is dus geschikt voor iedereen die van lekker bewegen op swingende muziek houdt. Ga voor een mix van dans, muziek en lachende mensen! Zumba is geschikt voor elk niveau, dus je doet mee in je eigen tempo. De coach motiveert je om de calorieën er af te swingen! Het is leuk om te doen en te blijven doen!

Feelgood pass
Wil je kennismaken met de Zumba? Vraag de feelgood pass aan. Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen enkele dagen nemen we contact met je op voor een kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Back To Move Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af tekomen. Bij dit programma bent u onderbege...

Lees meer Meer nieuws
Afslankprogramma

Afslankprogramma

Geplaatst op: 2019-09-02

Nieuw bij Sport & Fitness Geldermalsen! Ons afslankprogramma is zeer geschikt om op een verantwoorde manier aan je gewicht en gezondheid te werken. Sport gedurende 5 weken doelgericht op gewichtsafname, het...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.