Yoga

PowerYoga is een dynamische Yoga vorm waarbij fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund worden door ademtechniek. PowerYoga is afgeleid van Ashtanga Yoga.

De fysieke houdingen samen vormen als het ware een serie, waarbij de houdingen niet vast staan. Per les kan de serie verschillen. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. Door je aandacht te focussen met behulp van je adem op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat een vergelijkbaar effect als bij hardlopers, een soort meditatie door beweging. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend.

Tevens is yoga een “sport” die welke nu bij ons op het programma staat. Je kunt heel eenvoudig een aantal yoga oefeningen doen op meerdere momenten per dag.

Bovendien is het een feit dat lichaamsbeweging en vooral yoga een positief effect zal hebben op je humeur, lichamelijke gesteldheid en niet te vergeten je flexibiliteit.

De YOGA les wordt gegeven door gecertificeerde instructrices van SFG

Gratis Proefweek Fitness
Wilt u kennismaken met de groepslessen? Vraag een gratis proefweek fitness aan. Vul uw naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen enkele dagen nemen we contact met u op voor een kennismaking.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder begeleiding van ee...

Lees meer Meer nieuws
Heup en knie programma

Heup en knie programma

Geplaatst op: 2019-02-04

Heeft u last van heup of knie klachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder beg...

Lees meer Meer nieuws