SFG Running

Altijd al de ambitie gehad om lekker buiten in een groep te lopen maar nooit van start gegaan? Dan is dit jouw ideale start.

Het SFG runningteam is de loopgroep met name bedoelt voor mensen die al een 5 km kunnen lopen en dit willen onderhouden en uitbreiden. In deze groep past ook de recreant die al langer (alleen) loopt, maar gezelligheid en saamhorigheid mist.

Tijdens de trainingen zal uw conditie verbeteren door  interval- en duurlooptrainingen en wordt er veel aandacht besteed aan het verbeteren van uw looptechniek middels loopscholingsoefeningen. Niet minder belangrijk is het sociale gebeuren, op een ongedwongen manier, maar wel met de stok achter de deur. Een groepsgebeuren en elkaar oppeppen als het even tegenzit. Deze lessen vinden plaats op wisselende buitenlocaties in Geldermalsen en omgeving.

 

Interesse?
Vul onderstaand formulier in en klik op 'Verstuur'. Sport & Fitness Geldermalsen neemt binnen enkele dagen contact met jou op over SFG Running.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Back To Move Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af tekomen. Bij dit programma bent u onderbege...

Lees meer Meer nieuws
Afslankprogramma

Afslankprogramma

Geplaatst op: 2019-09-02

Nieuw bij Sport & Fitness Geldermalsen! Ons afslankprogramma is zeer geschikt om op een verantwoorde manier aan je gewicht en gezondheid te werken. Sport gedurende 5 weken doelgericht op gewichtsafname, het...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.