SFG Running

Altijd al de ambitie gehad om lekker buiten in een groep te lopen maar nooit van start gegaan? Dan is dit jouw ideale start.

Het SFG runningteam is de loopgroep met name bedoelt voor mensen die al een 5 km kunnen lopen en dit willen onderhouden en uitbreiden. In deze groep past ook de recreant die al langer (alleen) loopt, maar gezelligheid en saamhorigheid mist.

Tijdens de trainingen zal uw conditie verbeteren door  interval- en duurlooptrainingen en wordt er veel aandacht besteed aan het verbeteren van uw looptechniek middels loopscholingsoefeningen. Niet minder belangrijk is het sociale gebeuren, op een ongedwongen manier, maar wel met de stok achter de deur. Een groepsgebeuren en elkaar oppeppen als het even tegenzit. Deze lessen vinden plaats op wisselende buitenlocaties in Geldermalsen en omgeving.

 

Interesse?
Vul onderstaand formulier in en klik op 'Verstuur'. Sport & Fitness Geldermalsen neemt binnen enkele dagen contact met jou op over SFG Running.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstaat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
eGym & smart flex bij Sport & Fitness Geldermalsen

eGym & smart flex bij Sport & Fitness Geldermalsen

Geplaatst op: 2021-09-22

VOORDELEN VAN EGYM  Veilige, effectieve & comfortabele training door 1RM test Leuk, makkelijk & motiverend Tijdsefficiënt: 2x per week 30 minuten Individuele trai...

Lees meer Meer nieuws