Pilates

Pilates is een body & mind training  waarbij het gehele lichaam wordt getraind. Deze trainingsmethode uit het begin van de vorige eeuw is de afgelopen 10 jaar in de VS uitgegroeid tot een ware hype.

Trainen van spierketens
Na de warming up worden alle oefeningen op de mat uitgevoerd. De kracht zit vooral in de eenvoud en combinaties van bewegingen. In plaats van losse spieren worden hele spierketens getraind, spieren die met elkaar verbonden zijn. Door de spieren bewust aan te spannen neemt de belastbaarheid van het lichaam toe en is men minder blessuregevoelig. Pilates verbetert de lichaamshouding, spieren worden leniger en actiever wat weer zorgt voor een hoger calorieverbruik in het dagelijks leven.

Optimale training
Gewrichten worden soepeler en flexibel, de kans op gewrichtsklachten neemt af. Niet voor niets verwijzen fysiotherapeuten patiënten steeds vaker door naar Pilates. Pilates is goed te combineren met andere sporten, geschikt voor alle leeftijden en in het bijzonder voor: mensen met rug­ en nekklachten, mensen met een zittend beroep die gezond willen blijven, sporters die hun prestatie willen verbeteren en mensen die een gestroomlijnder lichaam willen.

Feelgood pass
Wilt u kennismaken met de groepslessen? Vraag de feelgood pass aan. Vul uw naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen enkele dagen nemen we contact met u op voor een kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Back To Move Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af tekomen. Bij dit programma bent u onderbege...

Lees meer Meer nieuws
Afslankprogramma

Afslankprogramma

Geplaatst op: 2019-09-02

Nieuw bij Sport & Fitness Geldermalsen! Ons afslankprogramma is zeer geschikt om op een verantwoorde manier aan je gewicht en gezondheid te werken. Sport gedurende 5 weken doelgericht op gewichtsafname, het...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.