Kangoo Jumps

Het sporten met Kangoo Jumps is nog nooit zo leuk geweest! Met Kangoo Jumps verbrand u maar liefst 25% meer calorieën. Oorspronkelijk zijn Kangoo Jumps ontwikkeld voor mensen met knieklachten. Kangoo Jumps vangen tot 80% van de shockimpact op tijdens het lopen. In de zogenaamde ‘zweeffase’ bij hardlopen is de belasting op uw lichaam circa 3 a 4 keer zoveel. Het veersysteem van deze schoen vangt deze energie op.

Voordelen Kangoo Jumps:

  • Super leuk
  • Verbrand 25% meer calorieën
  • Schokreductie tot 80%

Feelgood pass
Wilt u kennismaken met  de Kangoo Jumps? Vraag de feelgood pass. Vul uw naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen enkele dagen nemen we contact met u op voor een kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Back To Move Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af tekomen. Bij dit programma bent u onderbege...

Lees meer Meer nieuws
Afslankprogramma

Afslankprogramma

Geplaatst op: 2019-09-02

Nieuw bij Sport & Fitness Geldermalsen! Ons afslankprogramma is zeer geschikt om op een verantwoorde manier aan je gewicht en gezondheid te werken. Sport gedurende 5 weken doelgericht op gewichtsafname, het...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.