Joni

Hoi allemaal, mijn naam is Joni Gerritse, geboren in 1986 en woonachtig in Geldermalsen.

In het jaar 2006 ben ik gaan werken bij Sport & Fitness Geldermalsen in de functie als gastvrouw en administratief medewerkster. Momenteel vervul ik deze functie nog steeds, maar ben ik ook werkzaam als (groepsles)coördinator en HR-manager. Mijn functie spreekt mij erg aan aangezien ik graag organisatorisch bezig ben en tegelijkertijd graag in contact sta met onze leden en mijn collega’s.

Door mijn werkzaamheden binnen de organisatie heb ik 4 jaar geleden besloten om de deeltijd opleiding Human Resource Management te gaan volgen. Ook binnen deze studie komt het menselijk en organisatorische aspect samen. Onlangs heb ik deze studie succesvol afgerond.

De tijd die ik naast mijn werk over heb deel ik graag in door leuke dingen te ondernemen met mensen die mij dierbaar zijn.

Graag zie ik u terug bij SFG. Mocht ik u ooit ergens mee kunnen helpen of u heeft een vraag, dan kan u mij te allen tijde aanspreken.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder begeleiding van ee...

Lees meer Meer nieuws
Heup en knie programma

Heup en knie programma

Geplaatst op: 2019-02-04

Heeft u last van heup of knie klachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder beg...

Lees meer Meer nieuws