NAH - Niet Aangeboren Hersenletsel

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is schade aan de hersenen, ontstaan in de loop van het leven. Het is in te delen in twee soorten:

  • traumatisch hersenletsel
  • niet-traumatisch hersenletsel.

In Nederland krijgen naar schatting jaarlijks 160.000 (nieuwe) mensen te maken met een of andere vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, ongeluk, tumor, hartstilstand, hersenbloeding of operatie.

SFG - NL Actief preventiecentrum!

Sport & fitness Geldermalsen is sinds 2015 een officieel NL Actief Preventiecentrum. Meerdere instructeurs hebben hiervoor een diploma behaald. Op meerdere dagen kan er in de daluren worden getraind onder professionele begeleiding. Zowel individueel als in groepsverband.  Daarnaast zorgen wij voor een rustige omgeving zonder storende prikkels.

Fit!vak Preventiecentra zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen veilig en effectief te begeleiden. Een specifieke doelgroep die bij deze centra terecht kan is de doelgroep met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Het beweegprogramma dat aan deze doelgroep wordt aangeboden is, onder de naam Meet Me @ The Gym, een initiatief van de Hersenstichting, de Edwin van der Sar Foundation en NL Actief. Heeft u hersenletsel of kent u iemand met hersenletsel en zou u graag willen sporten? Ook bij ons kunt u onder deskundige begeleiding trainen. Bekijk de volgende video over de Edwin van der Sar Foundation: 

 

Meer informatie over sporten met NAH bij Sport & Fitness Geldermalsen?

Vul dan onderstaand formulier in en stel jouw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345-581000
NL Actief Preventiecentrum

NL Actief Preventiecentrum

Geplaatst op: 2017-11-16

Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Sporten en bewegen omdat je te zwaar bent en wilt afvallen onder begeleiding, of omdat je (pre)diabetes of een a...

Lees meer Meer nieuws
Kids Bootcamp

Kids Bootcamp

Geplaatst op: 2016-05-24

Kidsbootcamp!! Ben jij tussen de 8-12 jaar oud of heb je kinderen tussen deze leeftijd, dan is de kidsbootcamp iets voor jou. Vind je het leuk om onder leiding van twee van onze enthousiaste instructeurs iedere we...

Lees meer Meer nieuws