NAH - Niet Aangeboren Hersenletsel

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is schade aan de hersenen, ontstaan in de loop van het leven. Het is in te delen in twee soorten:

  • traumatisch hersenletsel
  • niet-traumatisch hersenletsel.

In Nederland krijgen naar schatting jaarlijks 160.000 (nieuwe) mensen te maken met een of andere vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, ongeluk, tumor, hartstilstand, hersenbloeding of operatie.

SFG - NL Actief preventiecentrum!

Sport & fitness Geldermalsen is sinds 2015 een officieel NL Actief Preventiecentrum. Meerdere instructeurs hebben hiervoor een diploma behaald. Op meerdere dagen kan er in de daluren worden getraind onder professionele begeleiding. Zowel individueel als in groepsverband.  Daarnaast zorgen wij voor een rustige omgeving zonder storende prikkels.

Fit!vak Preventiecentra zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen veilig en effectief te begeleiden. Een specifieke doelgroep die bij deze centra terecht kan is de doelgroep met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Het beweegprogramma dat aan deze doelgroep wordt aangeboden is, onder de naam Meet Me @ The Gym, een initiatief van de Hersenstichting, de Edwin van der Sar Foundation en NL Actief. Heeft u hersenletsel of kent u iemand met hersenletsel en zou u graag willen sporten? Ook bij ons kunt u onder deskundige begeleiding trainen. Bekijk de volgende video over de Edwin van der Sar Foundation: 

 

Meer informatie over sporten met NAH bij Sport & Fitness Geldermalsen?

Vul dan onderstaand formulier in en stel jouw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345-581000
Werk aan je Killerbody!

Werk aan je Killerbody!

Geplaatst op: 2018-03-02

Werk nu aan je Killerbody bij SFG. Meld je hieronder aan!  

Lees meer Meer nieuws
De Vitaliteitsweken bij SFG

De Vitaliteitsweken bij SFG

Geplaatst op: 2018-01-02

De Vitaliteitsweken bij SFG. Wil jij ook werken aan een fittere versie van jezelf??. Klik voor alle (start) informatie 

Lees meer Meer nieuws