Fysioholland Geldermalsen

Fysiotherapie in Geldermalsen

Bewegen doet u eigenlijk zonder er bij na te denken. Pas wanneer u door uw rug gaat, uw knie verdraait of een stijve nek hebt, merkt u dat uw lichaam iedere dag een hoop te verduren heeft. Een fysiotherapeut is de juiste persoon om u van uw klachten af te helpen... en te houden!

Bij Fysioholland Geldermalsen staat de kwaliteit van de behandelingen hoog in het vaandel. Wij bieden naast reguliere fysiotherapie de specialisaties Sportfysiotherapie en Manuele Therapie, maar ook dry-needling en medical taping worden op deze locatie toegepast. Op deze manier bent u voor iedere behandeling bij ons aan het juiste adres.”

Uw voordelen:

  • Binnen 24 uur een afspraak met een fysiotherapeut.
  • Geen verwijzing van een arts nodig.
  • Wij staan 5 dagen per week voor u klaar, ook ’s avonds.
  • Meest uitgebreide fysio oefen- en trainingsfaciliteiten van Geldermalsen.
  • Afspraken met alle zorgverzekeraars.
  • Samenwerking met omliggende ziekenhuizen 

Direct toegankelijk, ook voor niet - leden!
Onze fysiotherapiepraktijk is voor iedereen direct toegankelijk. Concreet betekent dit dat u geen lid hoeft te zijn van Sport & Fitness Geldermalsen, een verwijsbrief van de huisarts niet verplicht is en dat het niet uitmaakt bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent. Dit betekent dat u sneller bij uw fysiotherapeut terecht kunt en dus sneller van uw klachten af bent.
Tijdens uw eerste afspraak voert uw fysiotherapeut een screening uit waarin hij vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Indien dit het geval is zal hij u in deze eerste afspraak uitgebreid uitleg geven over uw klacht en vervolgens samen met u het behandelplan opstellen.

Meer informatie over fysiotherapie ?

Vul dan onderstaand formulier in en stel jouw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw vraag te beantwoorden.

Of bel naar 0345-247017, een maak direct een afspraak met een van onze therapeuten..

  • * velden zijn verplicht.

 

 

 

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345-581000
NL Actief Preventiecentrum

NL Actief Preventiecentrum

Geplaatst op: 2017-11-16

Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Sporten en bewegen omdat je te zwaar bent en wilt afvallen onder begeleiding, of omdat je (pre)diabetes of een a...

Lees meer Meer nieuws
Kids Bootcamp

Kids Bootcamp

Geplaatst op: 2016-05-24

Kidsbootcamp!! Ben jij tussen de 8-12 jaar oud of heb je kinderen tussen deze leeftijd, dan is de kidsbootcamp iets voor jou. Vind je het leuk om onder leiding van twee van onze enthousiaste instructeurs iedere we...

Lees meer Meer nieuws