Fysioholland Geldermalsen

Fysiotherapie in Geldermalsen

Bewegen doet u eigenlijk zonder er bij na te denken. Pas wanneer u door uw rug gaat, uw knie verdraait of een stijve nek hebt, merkt u dat uw lichaam iedere dag een hoop te verduren heeft. Een fysiotherapeut is de juiste persoon om u van uw klachten af te helpen... en te houden!

Bij Fysioholland Geldermalsen staat de kwaliteit van de behandelingen hoog in het vaandel. Wij bieden naast reguliere fysiotherapie de specialisaties Sportfysiotherapie en Manuele Therapie, shockwave, maar ook dry-needling en medical taping worden op deze locatie toegepast. Op deze manier bent u voor iedere behandeling bij ons aan het juiste adres.”

Uw voordelen:

  • Binnen 24 uur een afspraak met een fysiotherapeut.
  • Geen verwijzing van een arts nodig.
  • Wij staan 5 dagen per week voor u klaar, ook ’s avonds.
  • Meest uitgebreide fysio oefen- en trainingsfaciliteiten van Geldermalsen.
  • Afspraken met alle zorgverzekeraars.
  • Samenwerking met omliggende ziekenhuizen 

Direct toegankelijk, ook voor niet - leden!
Onze fysiotherapiepraktijk is voor iedereen direct toegankelijk. Concreet betekent dit dat u geen lid hoeft te zijn van Sport & Fitness Geldermalsen, een verwijsbrief van de huisarts niet verplicht is en dat het niet uitmaakt bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent. Dit betekent dat u sneller bij uw fysiotherapeut terecht kunt en dus sneller van uw klachten af bent.
Tijdens uw eerste afspraak voert uw fysiotherapeut een screening uit waarin hij vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Indien dit het geval is zal hij u in deze eerste afspraak uitgebreid uitleg geven over uw klacht en vervolgens samen met u het behandelplan opstellen.

Interesse? Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstaat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Wil jij strak en gespierder worden in 10 weken?

Wil jij strak en gespierder worden in 10 weken?

Geplaatst op: 2022-03-01

In 12 weken fitter; energieker en slanker; durf jij de uitdaging aan?

Lees meer Meer nieuws