Elysa

Ik ben Elysa Breugelmans en ik ben geboren in 1995. Mijn functie bij Sport en Fitness Geldermalsen is Fitnessinstructeur en daarnaast verzorg ik de BodyPump les op de zaterdag.

Naast het werk in de sportschool studeer ik dit jaar of op het Koning Willem 1 College in Den-Bosch voor de opleiding Sport & Bewegen. Verder doe ik graag aan sport zoals karate, hardlopen en fitnessen. Ik bespeel gitaar en houd ervan om nieuwe gerechten te ontdekken en te maken. Ik vind het werken bij SFG erg leuk. Er hangt een gezellige sfeer en iedereen is altijd aardig naar elkaar toe.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Back To Move Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af tekomen. Bij dit programma bent u onderbege...

Lees meer Meer nieuws
Afslankprogramma

Afslankprogramma

Geplaatst op: 2019-09-02

Nieuw bij Sport & Fitness Geldermalsen! Ons afslankprogramma is zeer geschikt om op een verantwoorde manier aan je gewicht en gezondheid te werken. Sport gedurende 5 weken doelgericht op gewichtsafname, het...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.