Smart Flex

Voorkom en corrigeer een verkeerde houding met (Smart) Flex!

Uniek in Geldermalsen, het revolutionaire (Smart) Flex trainingsconcept. (Smart) Flex maakt mobiliteitstraining geschikt voor iedereen: snel, effectief en heel eenvoudig.Wist je dat de gemiddelde volwassen persoon in Nederland 8,5 uur per dag zittend doorbrengt? In de auto, op kantoor, of thuis op de bank, meestal nemen we een voorovergebogen houding aan. Dit vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houdingen aan. Het gevolg: verkorte spieren aan de voorzijde van ons lichaam zoals de borst en heupbuigers. Hierdoor neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten.


Zit je veel tijdens je werk of in je vrije tijd? Dan is (Smart) Flex de perfecte oplossing voor jou!
(Smart) Flex is tevens ook ideaal voor sporters die last hebben van verkorte spieren door hun eenzijdige trainingsbelasting.

Waarom training met (Smart) Flex?

Mobiliteitstraining met (Smart) Flex is bedoeld om de gevolgen van de eenzijdige bewegingen uit het dagelijks leven tegen te gaan. Gebaseerd op de principes van yoga en de laatste inzichten uit de medische trainingstherapie, is het bij (Smart) Flex de bedoeling om verkeerde houdingen te corrigeren en te voorkomen. 

 

 

 

De voordelen van (Smart) Flex:

✔ Training van 14 verschillende spiergroepen;
✔ Automatische toestelinstellingen;
✔ Veilige en begeleide uitvoering van de oefening;
✔ Snelle trainingsresultaten.

 

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstaat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Start nu met buitentraining

Start nu met buitentraining

Geplaatst op: 2023-03-01

Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je wel fit, sterk en soepel de zomer in & vind je sporten in de buitenlucht echt wat voor jou!? Dan is bootcampen wat voor jou!! We starten woensd...

Lees meer Meer nieuws
eGym & smart flex bij Sport & Fitness Geldermalsen

eGym & smart flex bij Sport & Fitness Geldermalsen

Geplaatst op: 2021-09-22

VOORDELEN VAN EGYM  Veilige, effectieve & comfortabele training door 1RM test Leuk, makkelijk & motiverend Tijdsefficiënt: 2x per week 30 minuten Individuele trai...

Lees meer Meer nieuws