Corona


Lieve leden,

Het is bijna zover. Vanaf 1 juli mogen naar alle waarschijnlijkheid de sportscholen in Nederland weer open. Wij zijn daar erg blij mee.
 
In de afgelopen nieuwsbrieven heb ik jullie al verteld dat wij SFG 1,5 meter proof hebben gemaakt.
 
In de pers is er veel geschreven over de luchtkwaliteit bij de sportscholen. Het RIVM heeft nieuwe richtlijnen verstrekt over de luchtkwaliteit. Bij SFG hebben we de bestaande ventilatiesystemen laten beoordelen en deze voldoen al aan de eisen. Toch hebben we besloten om extra verse lucht, van buitenaf, toe te voegen aan de binnensportruimtes. Dit zorgt voor een continue beweging en verversing van de lucht.
 
KORTOM HET IS VOLSTREKT VEILIG OM BINNEN TE KOMEN SPORTEN.
 
Sporten na 1 juli
Zoals sommige van jullie al weten is het op dit moment verplicht om te reserveren voor je sportactiviteiten. Dit zal ook na 1 juli zo zijn, en naar alle waarschijnlijk voorlopig ook zo blijven.
Wij hebben de toegangscontrole zo ingesteld dat alleen leden naar binnen kunnen die hebben gereserveerd. Om te reserveren moet u de Sportivity app downloaden via de link die u heeft ontvangen. Lukt dit niet neem dan telefonisch contact op of kom even langs met uw mobiele telefoon. Wij zullen dan samen met u de app proberen te installeren.
 
Bij het reserveren dient u eerst een aantal triage vragen te beantwoorden. Bij binnenkomst treft u dezelfde triage vragen en dient u hier weer antwoord op te geven. We meten uw lichaamstemperatuur en vervolgens als alles in orde is kunt u naar binnen.
 
Wij vragen u om reeds omgekleed naar SFG toe te komen. Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van uw sportactiviteit naar SFG en probeer zoveel mogelijk per fiets of lopend naar SFG te komen. Al deze regels zijn niet door ons opgesteld, maar zijn wel van belang voor eigen en onze veiligheid.
 
Vanaf 1 juli mogen waarschijnlijk de kleedkamers en doucheruimtes weer open.
In deze ruimtes mogen/kunnen wij niet controleren of de leden zich houden aan de 1,5 meter eis, daarom heeft SFG besloten om de kleedkamers en douches voorlopig gesloten te houden.
We willen eerst zien hoe de leden zich houden aan de 1,5 meter eis tijdens het binnensporten.
 
We zijn met zijn allen verantwoordelijk dat het vanaf 1 juli goed gaat met het binnensporten. Wij zorgen voor de juiste voorwaarden. Jullie houden zich aan de 1,5 meter eis en dat jullie thuisblijven als u een van de triagevragen met ’’ja’’ moet beantwoorden. Kortom we gaan dit samen doen.
 
Compensatie
Vanaf juli worden alle abonnementen weer geactiveerd en geïncasseerd. Het is volkomen veilig om weer te sporten en daarom wordt alles weer geactiveerd. Een blokkade is niet meer mogelijk.
 
In eerdere nieuwsbrieven hebben wij aangegeven dat wij het abonnementsgeld over de maand april gaan compenseren. Wij gaan niet compenseren in diensten zoals de meeste andere sportscholen doen, immers de meesten van jullie zitten niet te wachten op een gratis afvalprogramma, gratis pt-trainingen en dergelijke.
 
Veel leden hebben aangegeven ons te willen steunen en willen geen gebruik maken van de compensatie. Wij vinden dit natuurlijk een fantastisch gebaar en zijn hier heel erg blij mee. Mede hierdoor hebben we voor de volgende compensatie gekozen:
 1. U stuurt ons een mail als u gecompenseerd wenst te worden over de maand april.
 2. Vanaf ontvangst mail en verwerking daarvan ontvangt u 3 maanden lang een korting van 33,3 procent.
 3. De compensatie kan tot en met 30 september 2020 worden aangevraagd door een mail te sturen naar; harriet@fitnessgeldermalsen.nl.
 4. De compensatie geldt alleen voor leden die de maand april hebben betaald.
 5. De compensatie geldt alleen voor huidige leden en geldt dus niet voor leden die hebben opgezegd.
 
Ten slotte
De afgelopen tijd hebben de medewerkers van SFG een aantal klachten, vervelende mails of telefoontjes van leden gekregen. Een klein aantal leden zijn boos dat wij hen niet hebben geïnformeerd, leden zijn boos omdat we geen diensten aanboden. Leden zijn boos omdat ze dachten dat wij waren doorgegaan met incasseren, leden zijn boos omdat ze nu moeten reserveren enz enz. Dit vinden wij erg jammer. Deze situatie is ook voor ons nieuw. Wij doen ons uiterste best om de leden tevreden te houden en te informeren.
 
 • Zondag 12 maart kregen wij als SFG te horen dat wij per direct dicht moesten.
 • Maandag 13 maart werd al de eerste online les gegeven.
 • Eind maart is de eerste nieuwsbrief verstuurd en werd direct verteld dat jullie het geld over april terugkrijgen.
 • Medio april is er wederom een nieuwsbrief verstuurd waarin jullie werd geïnformeerd dat alle abonnementen zijn bevroren totdat SFG haar deuren weer opent.
 • Zodra de overheid medio mei toestemming had gegeven voor het buitensporten, is er binnen 2 dagen een geheel buitenterrein opgebouwd en dit terrein was binnen 2 weken overkapt. 
 • Eind mei hebben we een nieuwsbrief verstuurd met informatie over het outdoor abonnement en het buitensporten. Tevens hebben jullie eind mei een mail ontvangen van Sportivity met betrekking tot de reserveringsapp.
 • Wij hebben alle leden diverse nieuwsbrieven en push berichten verstuurd via de SFG app. Wij kunnen er niets aan doen als leden geen mailadres doorgeven of bij een nieuw mailadres ons daarvan niet in kennis stellen. Of het niet belangrijk genoeg vinden om überhaupt de nieuwsbrief te lezen of met regelmaat de spambox te controleren.
 • Gezien de hectiek van de laatste maanden en de volledige onbekendheid van de situatie hebben wij steeds getracht om zo snel mogelijk alles te regelen en te communiceren via alle kanalen die binnen ons bereik liggen.
 
Wij zijn er ons van bewust dat wij ook fouten hebben gemaakt, maar we proberen dit altijd netjes en in overleg weer op te lossen. Wij hopen dan ook dat leden langskomen in plaats van boze mails te versturen. De afgelopen tijd heeft laten zien dat w de problemen het beste met elkaar kunnen aanpakken en proberen op te lossen.
 
Ten slotte is het te hopen dat het de komende week goed blijft gaan met de aanpak van het coronavirus en dat we komende woensdag 24 juni definitief groen licht krijgen voor de opening per 1 juli. Wij hopen jullie dan allemaal snel te zien.
 
Team SFG
 
Protocol NL Actief

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder begeleiding van ee...

Lees meer Meer nieuws
Heup en knie programma

Heup en knie programma

Geplaatst op: 2019-02-04

Heeft u last van heup of knie klachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder beg...

Lees meer Meer nieuws