Corona

 

Lieve Leden,
 
Huidige situatie
Sinds medio december 2020 zijn de sportscholen helaas weer gesloten. Zo ook SFG en wij balen hier ontzettend van. Waar in eerste instantie werd gesproken over een lockdown tot en met 19 januari, is deze nu verlengd tot en met 9 februari en naar alle waarschijnlijkheid zal de lockdown verlengd worden tot en met……….?  Wie het weet mag het zeggen, maar vooralsnog is er geen datum bekend waarop het binnensporten bij SFG weer mag.

Ik begrijp dat jullie leden, hier net als wij, verdrietig van worden.
Immers je bent lid bij SFG om lekker te kunnen sporten en om zo aan je gezondheid te kunnen werken en uiteraard speelt het sociale aspect ook mee!
 
Het binnensporten mag dan verboden zijn, buitensporten mag gedeeltelijk wel. Bij SFG bieden wij jullie de volgende mogelijkheden:

  • Individuele buitenfitness. Fitness in een vak op 1,5 meter van een ander vak. In jouw vak mogen geen andere leden komen. Na overleg met de gemeente mogen er maximaal twee leden tegelijk komen fitnessen.

  • Personal training 1 op 1 of 1 op 2. Deze personal training vindt buiten plaats.

  • Onze spinners mogen allemaal een FTW-test komen doen, zodat we straks bij heropening weer kunnen starten op het juiste niveau en wattage. De FTW-test wordt buiten afgenomen met maximaal twee personen tegelijk.

  • SFG biedt een groot scala aan live groepslessen. Bekijk op onze site het online lesrooster.
    Je kunt als lid van onze club deelnemen aan deze lessen. Gebruik hiervoor onze zoom link die gedeeld wordt op de besloten facebook SFG Online, of we sturen je deze link desgewenst privé.

 Bij SFG komt er een “to go“ kar. Bij deze kar kunnen alle inwoners van onze gemeente een gratis fitnessschema afhalen voor thuis gebruik, zodat iedereen fit kan blijven/ worden. Een goede gezondheid is immers een goed medicijn tegen corona.
 
Incasso abonnementen
Het is natuurlijk “zuur” dat jullie contributie betalen, maar niet de gewenste tegenprestatie hiervoor terugkrijgen. Vanaf 1 februari is besloten om alle SFG-abonnementen te bevriezen totdat de sportscholen weer open mogen gaan. Dit betekent dat er niet wordt geïncasseerd. Alle abonnementen worden doorgeschoven totdat we weer open mogen en dit betekent dus dat leden ook niet kunnen opzeggen.
 
Veel van onze leden laten ons weten dat ze toch de contributie willen blijven betalen om ons zo te steunen in deze moeilijke tijd. Hier zijn wij heel erg blij mee. Wil je een bijdrage overmaken, dan vragen we je om dit zelf te doen. Wij zullen niet incasseren.
 
De komende maanden zullen voor ons allemaal nog zwaar en bijzonder zijn, maar om in sporttermen te blijven, de finish is in zicht en we gaan met zijn allen, medewerkers SFG en leden van SFG de finish halen.
 
Blijf gezond en wij hopen jullie snel weer te zien.

 Team SFG

 Om ons online groepslesrooster te zien klik dan op de button hieronder:

 Groepslesrooster
 

 

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder begeleiding van ee...

Lees meer Meer nieuws
Heup en knie programma

Heup en knie programma

Geplaatst op: 2019-02-04

Heeft u last van heup of knie klachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder beg...

Lees meer Meer nieuws