Cora

Ik ben Cora Salomon –Van Cromvoirt en woon in Buren.

Op dit moment geef ik bij SFG core stability training (CXWORX),  een 30 minuten durende training die erop gericht is de spieren te versterken die ondersteuning geven in je dagelijkse beweging en sport waardoor  je aanzienlijk  minder blessure gevoelig wordt. 

Aangezien ik al jaren als instructor bij SFG actief ben, zullen veel  leden mij  wel (her) kennen;  spring in het veld, no nonsens,  leeftijd speelt geen rol, geloof in jezelf, ervaar en geef nooit op.

Ik ben overtuigd van de positieve werking van het regelmatig bewegen op lichaam en geest en wil mijn kennis en ervaring  op zoveel mogelijk mensen overbrengen,  echter zonder daarbij de fun factor uit het oog te verliezen.

Buiten de sportschool ben ik zelf sportief en actief bezig met golfsurfen, kiten, trail mountainbiken en longboarden.

Tot snel!

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstraat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Back To Move

Back To Move

Geplaatst op: 2019-09-05

Heeft u last van rugklachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder begeleiding van ee...

Lees meer Meer nieuws
Heup en knie programma

Heup en knie programma

Geplaatst op: 2019-02-04

Heeft u last van heup of knie klachten? Bij dit programma van 12 weken proberen we een groot deel van de klachten te reduceren of zelfs helemaal van de klachten af te komen. Bij dit programma bent u onder beg...

Lees meer Meer nieuws