Arjan

Hallo allemaal, mijn naam is Arjan, geboren en getogen en nog steeds woonachtig in de prachtige Betuwe.

Sport is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Ik heb dan ook echt al van alles gedaan, van balsporten tot vechtsporten, van krachtsporten tot duursporten. Ik vond en vind eigenlijk alle sporten wel leuk. Ergens in 2000 ben ik begonnen aan een deeltijd opleiding van het CIOS te Arnhem. Ik was destijds werkzaam bij defensie en het combineren van werk en studie was heel lastig. Uiteindelijk is het mij gelukt en na het behalen van mijn fitnesstrainer diploma’s ben ik in 2004 als begonnen als fitnesstrainer bij Sport en Fitness Geldermalsen. Hier ben ik in een warm bad terecht gekomen: een mooie en goede sportschool met leuke klanten en collega’s. En zodoende werk ik hier vandaag de dag nog steeds met heel veel plezier.

In eerste instantie als fitnesstrainer in de fitnesszaal en later kwamen er ook groepslessen bij. Het begon bij Spinning en vervolgens kwamen daar ook Body-Combat, Body-Pump en X-co bij. Wat mij zo enthousiast maakt over groepslessen, is dat alle deelnemers (inclusief ikzelf) meer uit zichzelf halen. Je staat toch als een team in de zaal en dat motiveert elkaar gewoon enorm. Tegenwoordig sta ik niet meer in de fitnesszaal en geef ik op verschillende avonden nog Spinning, Body-Pump en sinds een jaar ook GRIT. Dit is een nieuw programma van Les Mills. Met name voor deze laatst genoemde les wil ik je aandacht vragen, dit is in mijn beleving de ultieme work-out in deze drukke tijden. Slechts een half uur keihard werken en de resultaten zullen je versteld doen staan.

Nou dit is ongeveer in vogelvlucht wie ik ben en wat ik hier doe, mocht je nog vragen hebben, spreek me gerust aan en anders hoop ik je snel in een van mijn lessen te zien!

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstaat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000