Vereniging Exclusieve Sportcentra

ONZE 6 ZEKERHEDEN 

Lid zijn van Sport & Fitness Geldermalsen betekent lid zijn van een club met een gezellige sfeer waar jij centraal staat. We doen bij elk bezoek ons best om jou de beste service en faciliteiten te bieden. Bovendien ben je welkom bij meer dan 100 van de beste sportclubs in Nederland die aangesloten zijn bij Exclusieve Sportcentra.

Hieronder onze zes zekerheden:

1. WIJ ONTVANGEN JE MET EEN GLIMLACH

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

2. WIJ KENNEN JE ALS PERSOON

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

3. WIJ GEVEN JE POSITIEVE ENERGIE

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

4.WIJ STIMULEREN JE OM JOUW DOEL TE HALEN

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

5.WIJ BIEDEN JE EEN VEILIGE EN SCHONE OMGEVING

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

6. JE BENT WELKOM BIJ ALLE EXCLUSIEVE SPORTCENTRA

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle ruim 100 aangesloten sportcentra. Laat de andere club weten dat je komt Klik hier…

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstaat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000