Relax je hebt het verdient!

Breng je spieren in topconditie. Tijdens onze sportmassage krijgen je spieren de nodige aandacht en wordt hun zelfherstellend vermogen geactiveerd.

Spierpijn of kramp. Soms schiet het er zomaar in. Soms is het het gevolg van een fysieke inspanning. Een massage van een sportmasseur helpt je bij een pijnlijk gevoel in bijvoorbeeld je armen, schouders of benen. Wist je dat een sportmassage ook helpt bij de voorbereiding op een sportwedstrijd? Ben je aan het trainen voor de marathon of een andere wedstrijd? Maak dan eens een afspraak bij de sportmasseur.

Waarom een sportmassage?

Spieren raken gespannen door inspanning. Met een sportmassage haal je de spanning van de spieren af. Je spieren en spiergroepen worden als het ware losgemaakt. Bij een sportmassage worden spieren, spiergroepen en ander weefsel intensief behandeld. Bij een sportmassage behandelen we altijd eerst de gebieden waar je klachten hebt. Onze sportmasseurs weten precies welke spieren en spiergroepen er onder handen genomen moeten worden.

Wanneer een sportmassage?

Er zijn verschillende momenten en redenen om een spiermassage te nemen:

  • Bij vastzittende spieren
  • Voor een sportactiviteit, zoals fitness of een hardloopwedstrijd
  • Na een sportactiviteit

Massages tijdens je voorbereiding naar een wedstrijd werken bovendien prestatiebevorderend. Je bent dan minder blessuregevoelig. Na je prestatie of training zorgt een sportmassage ervoor dat je spieren sneller herstellen.

Sportmasseur

De masseurs in de SFG zijn goed opgeleid en gecertificeerd. De sportmasseur weet precies wat er nodig is voor de verzorging van jouw spieren. Een sportmassage is meestal een stevigere en intensievere massage. Behalve vlak voor of vlak na de activiteit. De sportmasseur kiest dan voor een iets mildere massage, omdat anders je spieren blokkeren.

Sport Massageolie

De sportmassage wordt uitgevoerd met Arnica Sport Massageolie. Dat is 100% natuurlijke olie, speciaal voor sportmassages. Omdat wij geloven dat natuurlijke producten de beste zorg voor jouw lichaam bieden. De olie werkt verwarmend en het ontspant de spieren.

Kosten

Bij ons kan je terecht voor een sportmassage van een halfuur ter koste van 25,-

Interesse? Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

SFG Geldermalsen is de plek voor fitness, groepslessen, personal training, fysiotherapie, eGym en voedingsadvies. Bij SFG Geldermalsen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstaat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Start nu met buitentraining

Start nu met buitentraining

Geplaatst op: 2023-03-01

Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je wel fit, sterk en soepel de zomer in & vind je sporten in de buitenlucht echt wat voor jou!? Dan is bootcampen wat voor jou!! We starten woensd...

Lees meer Meer nieuws