PHP bij Sport & Fitness Geldermalsen

PHP staat voor Personal Hormonal Profiling. Deze methode is geïntroduceerd tijdens de “Mission Sixpack”. En is nu binnen handbereik voor iedereen die lid is van Sport & Fitness Geldermalsen!

Wat is PHP?

PHP is een unieke en vooruitstrevende manier/methode om ieder zijn/haar doelstellingen te bereiken. Dichter bij de persoon en het bijbehorende advies op het gebied van voeding, training en supplementen kunnen we niet komen. PHP is een revolutionaire methode waarmee je zich zowel vitaler als jonger zult gaan voelen en tegelijkertijd vet kunt verliezen op jouw specifieke probleem gebieden!

Interesse of meer weten?

Heb je interesse in PHP of wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

SFG Geldermalsen is de plek voor fitness, groepslessen, personal training, fysiotherapie, eGym en voedingsadvies. Bij SFG Geldermalsen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Contact

Sport & Fitness Geldermalsen SFG BV
Rijnstaat 33
4191 CK Geldermalsen

0345581000
Start nu met buitentraining

Start nu met buitentraining

Geplaatst op: 2023-03-01

Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je wel fit, sterk en soepel de zomer in & vind je sporten in de buitenlucht echt wat voor jou!? Dan is bootcampen wat voor jou!! We starten woensd...

Lees meer Meer nieuws